Tervetuloa Trottúriin!

Trottúr on syksyllä 2008 perustettu virtuaalinen islanninhevostalli Norjan maalaismaisemissa. Trottúrissa asustaa tällä hetkellä reilu 40päinen islanninhevoslauma muutamine kasvatteinemme. Pyrimme tulevaisuudessakin pitämään hevosmäärämme kohtuullisena, jotta jokainen hevonen saa tarvitsemansa huolenpidon ja panostuksen. Pihapiiristämme löytyy kaikki tarvittavamitä tulee hevosten pitoon ja treenaukseen, tallin ja päärakennuksen lisäksi maneesi, kenttä, pihatto, tarhat sekä vähän matkan päässä sijaitsevat laitumet. Alueemme ympäristö ja maaperä ovat hyvin vaihtelevia ja mitä ihanteellisinta ratsastusmaastoa. Rantalaitumen vieressä kohoaa ovaalin muotoinen kisabaanamme katsomoineen, jossa myös treenaamme hevosiamme. Pääasiassa toimintamme on kasvatusta, mutta pientenkarvaturpien lisäksi järjestämme myös silloin tällöin askellajikisoja. Haluamme säilyttää issikoiden luonnollisen elinympäristön, joten kaikki hevosemme asuvat suurimman osan vuodesta ulkona pihatossa.

Islanninhevoset alkoivat kiinnostaa kovasti sen jälkeen, kun kävin vaellusleirillä ja hetken päästä minulla olikin jo oma islannihevostalli. Aina arabien kanssa pyörittyäni issikat tuntuivat aluksi hassuilta, mutta niiden kanssa touhuaminen oli mukavan rentoa ajanvietettä hieman kunnianhimoisemman arabitallin rinnalla. Näihin kymmeneen vuoteen on mahtunut kaikenlaista ja onpa talli ollut tauollakin useaan otteeseen. Onnekseni nykyinen elämäntilanteeni kuitenkin sallii mukavasti aikaa myös virtuaaliharrastukselle.

Tutustuhan myös maskottiimme Nuhtteen sekä tallikissoihimme?


Shannon.

VRL-05645   sähköposti

Suosittele meitä Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla!


04. kesäkuuta 2019

Hevosten sivuille lisäilty valtavat määrät kisatuloksia.


18. marraskuuta 2018

Tallillemme saapui Soligtista kaksi tallikissaa, Hercules ja Hera! Käyhän tutustumassa heihin täällä!


28. lokakuuta 2018

Tänään tallille muutti maskotiksi saapunut Nuhtte!


13. lokakuuta 2018

Juhlanäyttely on nyt ohi ja odottelemme innoissamme tuloksia :) Meille on muuttanut peräti viisi uutta hevosta, kun Urta, Skúfur, Örvar Oddur ja Hrapi saapuivat Syndurista. Lisäksi Islannista meille lensi kaunis rautias splashed white tamma Sletta. Myöskin syksyn varsat ovat täällä, vielä muutama etsii omaa kotiaan!


27. elokuuta 2018

Trottúr juhlii kymmenvuotista taivaltaan lokakuussa! Järjestämme juhlavuoden kunniaksi suurnäyttelyt vain islanninhevosille, joten nyt kannattaa puunata suitset ja riimut kuntoon, sillä reilun kuukauden päästä Trottúrin tiluksilla nähdään toinen toistaan upeampia tuulitukkia!


23. elokuuta 2018

Viimeisiä silauksia uuteen ulkoasuun ja kaikki hevostenkin sivut on päivitetty uuteen muotoonsa. Seuraavaksi olisi vielä vuorossa kisatulosten päivitys, mihin meneekin jonkin verran aikaa - onhan kisakutsuja useita kymmeniä. Pari päivää sitten meille muutti Dálturista islanninhevosori Fengari, jota olen ihaillut vuosien varrella aina salaa. Olin täysin yllättynyt orin tullessa myyntiin ja enhän voinut malttaa olla tarjoamatta siitä. Tulevaisuus näyttää, miten orin kanssa alkaa sujua ja saadaanko komistus ilmoitettua laatuarvosteluihinkin.


02. heinäkuuta 2018

Trottúr on ollut tauolla jonkin aikaa ja nyt koitamme heräillä horroksestamme tähän vuoteen. Luvassa on askellajikisoja ja ehkä myös pieni kasvattimyynti, pidä siis silmät auki ja korvat höröllä!© Trottúr 2008-2018, alkuperäinen ulkoasu © M Layouts, ulkoasun kuvat Dagur Brynjólfsson & Pexels.com
Tämä on virtuaalitalli  |  This is a Sim Game Stable
Islanninhevostalli Trottúr